La por a la llibertat

Per què la dreta té tanta por a la llibertat?

Els arguments de la dreta es radicalitzen. I el que és pitjor, sobre fonaments irreals. La última prova d' això és l' artificial debat que s' ha aixecat en torn a la família. Argumenten que les lleis de matrimoni homosexual, de divorci, d' avortament, han destruït la família “tradicional”; s' ha arribat a dir que s' ha desregulat, es a dir, que s' ha fet desaparèixer, el matrimoni entre home i dona, de l' ordenament jurídic.

El principal argument, per exemple, utilitzat en relació al matrimoni homosexual respecte a l' heterosexual és que “són realitats diferents” i que, per tant, han de tenir regulacions diferents. Això representaria, des del meu punt de vista, una clarisima manifestació de “legislació apartheid”. I hi afegeixen informes, estadístiques, argumentacions científiques... Acaben dient, això sí, que “respecten totes les opcions”.

“ España se rompe”, “la família se rompe”... Poc originals...

Personalment no m' importa que opinin d' aquesta manera, ja que la possibilitat d' expressar aquests arguments no representa més que una manifestació explícita de la democràcia . El que és realment preocupant és la voluntat “evangelitzadora” d' aquestes postures. No hi ha argumentació, no faciliten el debat... ens mostren únicament els horrors de l' infern al que ens aboquem, l' apocalipsi final de la societat en el seu conjunt ...

En definitiva, una absoluta aberració.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Estic completament d' acord. De fet, crec que s' està argumentant de la mateixa manera en molts aspectes: família, llengua, nacionalisme, economia , terrorisme... molta demagogia i po argument sólid.
Unknown ha dicho que…
Els darrers anys han estat testimoni dels majors canvis socials i avenços progresistes de tota la història d'aquest pais. Això és el que fa mal a la dreta.
Una abraçada des del Masnou.

Entradas populares